Търсят се доброволци за Фамилатлон - празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот

Асоциация Родители те кани да се включиш като доброволец в незабравимо приключение - Фамилатлон (Famillathlon) - празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.

Фамилатлон е място за забавление, което обединява на едно място различни занимания, спорт, изкуство и занаяти, за да могат деца и родители ЗАЕДНО да създават приятни преживявания.

Фамилатлон се организира успешно за осма поредна година по френски образец. Тази година празникът ще се проведе на 15 май в Южния парк.

Имаме нужда от ентусиасти, които обичат да се забавляват и да работят за кауза, и с които заедно да направим тазгодишния Фамилатлон още по-успешен.

Подробности за събитието може да прочетете на нашия сайт както и на страницата ни във Facebook.
За събитието ще са ни нужни 70 доброволеца, които ще бъдат разпределени в 3 основни групи:

  1. Доброволци за „Малката Европа" – всеки доброволец ще бъде представител на една от 27-те европейски столици, ще посреща участниците в състезанието (деца, младежи, родители) и ще слага печат върху тяхната карта на „Малката Европа";
  2. "Веломен" доброволци, които ще регистрират участниците във велопохода;
  3. Доброволци „Пчели", които ще имат ключова роля в събитието, ще бъдат там, където се слуват най-интересните неща, ще прелитат през парка, за да се включат точно на време там, където има нужда;

Всеки ще има възможност да избере в коя доброволческа група да се включи според задачата, която му харесва. Ангажираността е в рамките на 7 часа (между 12 и 19 часа). В края на събитието всеки доброволец ще получи грамота от Асоциация Родители с признание и покана за включване в бъдещи наши инициативи.

За повече информация и записване на желаещите доброволци: Евелина Лафчийска: 0877 12 11 78

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Срок за заявяване на участие: до 28.04.2016 г.

Коментирай: