„FUNCITY+“ набира заявки за участие

До 14.08.2016г. е срокът за подаване на заявки за включване на инициативи в младежкия фестивал „FUNCITY+“. През тази година участниците ще получат възможност да изявят талантите си в сферата на спорта; музиката; танците; театъра; фотографията; кино и видео продукцията; предприемачеството; изящните и приложните изкуства.

Приоритетно ще бъдат селектирани инициативи, привличащи широка аудитория и даващи възможност за активно участие на публиката в извършваните дейности. Участниците в програмата трябва да са на възраст от 16 до 35 години. Допустими са младежки организации и неформални групи.
Кандидатстването се извършва чрез попълване на онлайн формуляр. Заявката за участие е достъпна на официалната страница на "Варна - Европейска младежка столица“

Фестивалът ще се проведе в периода между 15-ти и 18-ти септември във Варна. Целта на „FUNCITY+“ е идентифициране и дългосрочно развитие на талантите на младите хора чрез стимулиране на младежката инициатива.

Организатор на фестивала е сдружение "Варна - Европейска младежка столица“. Основен партньор на „FUNCITY+“ е Община Варна.
 

Коментирай: