Световноизвестният танцьор и хореограф J.K. Sanchez специален гост на FUNCITY+ (+ВИДЕО)

Световноизвестният танцьор и хореограф J.K. Sanchez организира танцова работилница в рамките на младежкия фестивал FUNCITY+.

Събитието ще се състои на 1 октомври (събота), от 14.30 до 15.30 ч. на танцовата сцена на фестивала, която ще се намира на Морската гара.

J.K. Sanchez е танцьор, хореограф и актьор. Работил е в Европа, Хонг Конг, САЩ и Япония. Преподавал е на SDK Europe, FAIRPLAY DANCE CAMP и др. Журирал е на събития като World of Dance.

Освен участието на J.K Sanchez, в рамките на тазгодишното издание на фестивала ще се проведат още над 30 танцови работилници, на които ще бъдат представени най-различни стилове като хип-хоп, пол денс и латино танци.

„Искаме да дадем възможност на повече хора във Варна да се докоснат до магията на танца. В програмата на фестивала сме предвидили две големи танцови събития, на които ще има международно участие и които ще дадат възможност на феновете да се докоснат до опита на световните сцени“, коментира Пламен Сашев, един от координаторите на танцовата програма на FUNCITY+.

В работилниците по време на фестивала ще се включат още преподаватели от групи като Sunny dance studio, Connection Crew, The center, RiO crew, YA crew, Creators и др.

„Тази година организираме също така танцово състезание, като наградите за победителите ще бъдат обучения и участия в международни състезания в чужбина. Вярваме, че това ще даде тласък на развитието на българското танцувално общество“, допълни още Пламен Сашев.
 

 

 

Публикувахте от Connection Crew Varna в 18 септември 2016 г.

Коментирай: