Готови сме с видеото за Варна 2017

Днес е официалната премиера на промо видеото на кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица 2017. Клипа можете да намерите в официалния YouTube канал на пресцентъра на Община Варна.

Видеото показва разнообразието от различни младежки събития във Варна в комбинация от кадри на града направени от въздуха. Може да видите доста кадри от най-големия в страната младежки фестивал “FUN CITY“, както и кадри от състезание на автомобилния състезател Тодор Славов, който за поредна година брандира колата в подкрепа на кандидатурата. В клипа може да се видят дейности на някои от най-активните младежки организации в морската столица, кадри от варненските университети и др. младежки събития.

Кадрите са клипа са предоставени от Община Варна, Ангел Кънев, варненски младежки фестивал „FUN CITY”, ORV MEDIA, Икономически университет – Варна и медицински университет „проф. д-р Параскев Стоянов. За монтажа на видеото се погрижи екипа н ORV MEDIA в партньорство с екипа на кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица.

Пожелаваме ви приятно гледане и дано ви хареса. Ще се радваме да оставите вашето мнение като коментар.
 

Коментирай: