ORV MEDIA търси репортери доброволци.

Ако обичаш журналистиката, говориш правилен български език и обичаш да те снимат – следващите няколко реда са за теб.

Младежката медия ORV търси репортери доброволци, които да правят интервюта с музикални изпълнители и репортажи от младежки събития. Желаещите трябва да имат навършени 18 години и да живеят във Варна. Хубаво е да са запознати с музикалния живот в страната, но не е задължително. Интервютата които ще се правят са с музикални изпълнители от България. Ще бъдат по няколко интервюта на седмица, но това зависи от участията на изпълнителите във Варна. Младежките репортажи, които реализираме обикновено са събития на неправителствени организации и неформални групи.

Предложението ни е подходящо за студенти, ученици или хора, които искат да се занимават активно със журналистика. Добър старт е за младежи, които искат да кандидатстват журналистика или PR в някой университет, както и за студенти които учат тези специалности. Чрез нашата доброволческа програма ще придобиете опит и ще бъдете част от екип от млади ентусиасти. Също така ще получите и сертификат за положения доброволчески труд. Ние предлагаме възможност за реализиране на съвместни идеи и проекти. Работим по местни, национални и международни проекти и сме партньори на различни младежки събития.

За да станеш част от нас ни пиши на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или ни намери във facebook 

Коментирай: