ORV MEDIA представя ШАТРАТА 2017

„Шатрата 2017“ представлява игра в затворено пространство пълно с логически, практически и ментални задачи. Голяма част от тях са на тема Варна – Европейска младежка столица 2017. Участниците затворени за час в „Шатрата 2017“ имат за цел да излязат от нея чрез намирането на решенията на задачите. Приемането на участниците ще става след записване на място. Играта на всички участници ще бъде записвана и под видео наблюдение. На всеки отбор след излизането от шатрата ще се прави снимка с брандирана табела на Варна – Европейска младежка столица 2017. Всички снимки ще бъдат публикувани в интернет страницата на „Шатрата 2017“ – shatrata2017.orvmedia.com

Участието в „Шатрата 2017“ ще помогне за решаване на проблема с ограничената комуникация и жив контакт между младите. Проектът цели да отключи непознати нови перспективи. В допълнение около шатрата ще се оформи пространство за запознанства на младежи с различни сфери на интереси, така че да бъдат вдъхновени за свежи идеи за Варна като Европейска младежка столица 2017 година. Информационна кампания около шатрата ще представя приоритетите на Варна като Европейска младежка столица 2017. Около шатрата ще се случват други различни забавления за младите като например настолни игри.

„Шатрата 2017“ ще бъде разположена на различни райони на Варна през месеците август и септември. За първи път играта ще може да бъде видяна на варненския младежки фестивал FUN CITY. Тя ще бъде разположена зад морското казино в морската градина във Варна. Всеки може да участва там на 27-ми и 28-август (четвъртък и петък) след 15:00 ч. Участието е безплатно за всички желаещи.

Играта е част от проект „Шатрата 2017“ на сдружение „ОРВ МЕДИЯ“, финансиран по програма „Младежки проекти 2017“ към Община Варна.  

Коментирай: